Alulux rolpoorten

Alulux … hoogwaardige kwaliteit uit aluminium

Alulux produceert een breed assortiment aluminium Rolpoorten. Welke bouwstijl uw garage ook heeft, de aluminiumprofielen van Alulux zijn overal toepasbaar. De aluminiumprofielen zijn sterk, stabiel en vragen weinig tot geen onderhoud.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende garagepoort mogelijkheden:

Detolux

De Detolux is een Garage-rondloopdeur van aluminium en schuift horizontaal onder het plafond door. De garagedeur glijdt op rolletjes langs het plafond en is hierdoor uitermate geschikt voor lage garages. De benodigde inbouw ruimte van deze garagedeur is maar 8 cm, op deze manier kan de vrije ruimte aan de wanden wordt behouden. De poort van de garage kantelt niet naar voren open, hierdoor heeft u geen plaatsverlies voor de garage.

Resident XXL

Het aluminium rolpoortsysteem van Resident biedt u maximale winst qua ruimte. De opslagruimte in de garage blijft optimaal benut. Het deurpantser wordt in een gesloten paneelkast op en afgerond, zo blijven plafond en wanden geheel vrij. Ook wordt de de deur hierdoor beschermd tegen stof, vuil en beschadigingen.

Vertigo

Deze zij loopdeur met geraffineerde conceptdetails is bijzonder variabel en speelt in op een breed aanbod aan opties die zich bij de klant voordoen. De mogelijkheden zijn onbegrensd. De benodigde inbouw ruimte is minimaal. Voor de Vertico is slechts 5 cm in het directe doorrij bereik nodig.

De Vertico wordt standaard voorzien van motor, hindernisherkenning en een handzender.

Installatie bij klant schuifpoort met afstandsbediening in ralkleur #7016.

De garagepoortsystemen Detolux, Resident en Vertigo worden volgens de actuele Europese norm geproduceerd en zijn TUV-gecertificeerd.

Heeft u vragen over de Alulux Rolpoorten? Neem dan gerust contact op met Garagedeuren Friesland of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Alulux

Bel mij terug